Nieuws uit Bornem

Bornem

Nieuws uit Bornem

Alle adviesraden vragen meer aandacht voor fietser

16/06/18 02:57 - De dertien adviesraden van de gemeente Bornem maakten elke een memorandum op met het oog op de komende gemeenteraadsverkiezingen. Alle partijen kregen een exemplaar van de dertien memoranda.

Promofilm toont hoe mooi leven in Bornem is

15/06/18 02:57 - De gemeente Bornem heeft een nieuw promotiefilmpje. Dat lanceert het gebruik van de hashtag #BEURM en trekt de zomercampagne van de gemeente op gang.

Bornemse Yme Dons getuigt in Canvas-programma Reset: “De gedachte dat die eetstoornis mijn hele leven zal blijven is beangstigend”

14/06/18 02:57 - Het Canvas-programma Reset vertelt donderdagavond het verhaal van Yme Dons (32) uit Bornem. De jonge vrouw heeft al ruim de helft van haar leven een eetstoornis. “Ik probeer op het positieve te focussen.”

Drugsfeestjes in flat kosten man 6.000 euro boete

06/06/18 02:57 - Een vijftiger uit het Klein-Brabantse Bornem heeft voor het ter beschikking stellen van zijn appartement voor drugsfeestjes van de rechter in Mechelen een boete gekregen van 6.000 euro.

Lotte Kopecky op tiende Dernykoers

05/06/18 03:00 - Nu vrijdag organiseert Sport en Steun haar tiende Dernykoers in het centrum van Bornem. Voor de eerste keer met vrouwelijke renners. Omdat Jolien D’Hoore out is met een blessure, neemt Lotte Kopecky haar plaats in.

15 patiënten geëvacueerd door aangebrand broodje

03/06/18 16:35 - Een vijftiental patiënten van de Bornemse Sint-Jozefkliniek zijn zondagnamiddag geëvacueerd omdat er lichte rook en vooral een verbrande geur in de gang en in hun kamers hing. Die bleek afkomstig te zijn van een broodje dat in een oven zat en verbrand was.

Germaine 2.0 geeft kansarmen meer dan alleen maar eten

02/06/18 03:00 - In Bornem heeft Germaine 2.0 gisteravond het eerste voedselpakket samengesteld voor kansarme gezinnen. De initiatiefnemers willen de betrokkenen uit hun sociaal isolement halen.

Vervallen cafeetje wordt hippe brasserie en b&b

01/06/18 03:00 - Vandaag opent brasserie Lindehof in het hartje van Hingene de deuren. Het gebouw onderging de voorbije maanden een indrukwekkende transformatie: van een oud, vervallen café tot een moderne brasserie. En eind dit jaar opent het koppel ook een bed & breakfast in het gebouw.

Bornem bestrijdt plastic

01/06/18 02:57 - Morgen staan er in verschillende steden en gemeenten over heel Vlaanderen acties gepland die het overmatig gebruik van plastic onder de aandacht brengen. Ook enkele geëngageerde inwoners uit Bornem scharen zich achter het initiatief van ‘Plastic Attack’.

Eigen Woning en politie pakken samen domiciliefraude aan

01/06/18 02:57 - De sociale huisvestings-maatschappij Eigen Woning, die in Klein-Brabant haast 940 huurwoningen beheert, sloot een samenwerkingsovereenkomst af met de politiezone Klein-Brabant.

Zelf nieuws uit Bornem?
Deel ervaringen over BornemBornem

„ Uw gids door Bornem op woonplaatsen.be! “

Woonplaatsen.be

Voordelen van Woonplaatsen.be
  • Ontvang vrijblijvend prijzen en offertes.
  • Lokale aanbieders gespecialiseerd in hun vak
  • Sluit de beste regionale deals in enkele kliks.
  • 100% gratis en geheel vrijblijvend te gebruiken